Predstava "Ljubaf", 6. lipnja 2017.

Pučko otvoreno učilište Križevci u suradnji sa Kerekeš Teatrom organizira u utorak 6. lipnja 2017. prikaz lude i urnebesne komedije "Ljubaf" s početkom u 20:00 sati u Velikoj dvorani Hrvatskog doma. Glavni akteri ove ljubavne priče su Ana Begić, Hana Hegedušić, Adam Končić, Jan Kerekeš i Ljubomir Kerekeš.

Predstava "Ljubaf" je komedija u kojoj su ljudska uskogrudnost, pametovanje oko ničega, obrana mentalnog hendikepa i ograničenost jedina oružja kojima se ovi ljudi bore za prevlast unutar životnih okolnosti. Srečko Frljužec zna gdje mu je mjesto u kući i nema puno slobode između žene Đurđice i žestoke punice Štefice. Malo topline u Srečkov život unosi prijatelj Ivek, a najviše iskrene ljubavi iskazuje susjed Đura prema svojoj simpatiji iz srednje škole, gospođi Štefici. Najaktualniji problemi komedije su politički, ekonomski i društveni, a upravo je ljubav ta koja bi trebala biti uvijek najaktualnija. 

Osigurajte svoje ulaznice na vrijeme i saznajte sve o priči Žene Majke Kraljice, Sirote kćeri, Ljubavnika u predinfarktnom stanju, Toplog prijatelja i Sve samo ne Srećka.

Predstava traje 90 minuta, a cijena ulaznice je 40 kuna. Ulaznice se mogu nabaviti u Pučkom otvorenom učilištu-Gradska knjižnica, Art-Rock Cafe, Turistički informativni centar i sat vremena prije predstave u Hrvatskom domu.