Hoteli, moteli, hosteli

Hotel „Kalnik“ **

Smješten u samom centru grada. Hotel sa dvije zvjezdice nudi smještaj u 4 dvokrevetne sobe, 2 jednokrevetne i 1 trokrevetnoj sobi. 

  • Adresa: Trg sv.Florijana 13, 48260 Križevci
  • Tel: 048 681 522
  • Fax: 048 681 521


KTC sobe i apartmani***

Objekt je smješten u mirnom djelu grada, udaljen 10 minuta od željezničkog kolodvora te centra grada. Prikladan je za smještaj poslovnih ljudi, prolaznih gostiju, turista u proputovanju...Motel zadovoljava kategoriju 3 zvjezdice, te nudi 32 dvokrevetne sobe sa klima uređajem, telefonom, kupaonicom, internet priključkom, TV prijemnikom, te 11 apartmana koji uz navedeno sadrže mini bar i kuhinju.

  • Adresa: Nikole Tesle 18, 48260 Križevci
  • Tel: 048 682 593
  • e-mail: hotel(at)ktc.hr
  • Web: http://www.ktc.hr


Hostel Križevci

  • Adresa: Trg sv. Florijana bb, 48260 Križevci
  • Tel: 099 577 1122; 098 242 725
  • e-mail: hostel.krizevci(at)gmail.com 

Hostel se nalazi na Trgu sv. Florijana bb. Nudi smještaj u 20 kreveta (dvije spavaonice po pet kreveta sa kupaonicom; dvije sobe sa po četiri kreveta i jednoj sobi s bračnim krevetom uključujući kupaonicu). 

Smještaj

Pred Sljed
Apartmani/Prenoćišta

Apartmani/Prenoćišta

SOBE „KAPETANOVA KUĆA“ Sobe smještene u Gornjem gradu uz aleju kestenova i gornjogradskih platana. Nudi dvije spavaonice od kojih je jedna, jednokrevetna, opremljena kao kapetanova sob...

Hoteli, moteli, hosteli

Hotel „Kalnik“ ** Smješten u samom centru grada. Hotel sa dvije zvjezdice nudi smještaj u 4 dvokrevetne sobe, 2 jednokrevetne i 1 trokrevetnoj sobi.  Adresa: Trg sv.Florijana 1...

Planinarski dom

Planinarski dom

PLANINARSKI DOM KALNIK Planinarski dom Kalnik smješten je na planini Kalnik (480 metara nadmorske visine). Okružen je netaknutom prirodom te prekrasnim zidinama starog grada Kalnik. Od...

Seoski turizam i obiteljska domaćinstva

Seoski turizam i obiteljs…

Seoski turizam Rakić Imanje se nalazi u malenom selu Čabraji, uređeno u tradicionalnom stilu starinskih seljačkih domaćinstava. Nudi razgledavanje okolice, vožnju biciklima, jahanje na...

O nama

Turistička zajednica grada Križevaca, pravna je osoba čije su članice pravne i fizičke osobe u djelatnostima ugostiteljstva i turizma i s njima neposredno povezanim djelatnostima. Zajednicom upravljaju njezini članovi.

Zadaća Turističke zajednice je unapređivanje općih uvjeta boravka turista, promocija turističkog proizvoda i razvijanje svijesti o važnosti gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma i zaštite okoliša.

Kultura

U mnoštvu spomenika kulture, Križevci se ponose na vizuru svojih osam crkvenih tornjeva raspoređenih na prilazima gradu, tvoreći oko grada križ. U gradu i okolici nalaze se mnogobrojne znamenite građevine nastale u različitim vremenskim periodima u kojima se danas nalaze javne i kulturne ustanove. Križevci i okolica atraktivno su područje zanimljivih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa, parkova, jezera, tradicionalnih klijeti i vinograda.

Kontakt

Turistička zajednica grada Križevaca

 

 

Kontaktirajte nas putem web obrasca

Dobrodošli u Križevce

Križevci su jedan od najstarijih srednjovjekovnih gradova sjeverne Hrvatske. U pisanim dokumentima grad se prvi put spominje u ispravama kralja Bele III iz 1193. godine pod imenom Cris (Križ). Grad je u početku bio podijeljen na dva dijela: Gornji i Donji Križevac (Gornji i Donji grad). Prilikom osnutka Gornjega grada kao novog naselja, ban Stjepan dodjeljuje mu povlastice slobodne i kraljevske varoši. Bilo je to to 24. travnja 1252. godine i taj dan slavi se danas kao Dan grada.