Apartmani/Prenoćišta

SOBE „KAPETANOVA KUĆA“

Sobe smještene u Gornjem gradu uz aleju kestenova i gornjogradskih platana. Nudi dvije spavaonice od kojih je jedna, jednokrevetna, opremljena kao kapetanova soba uređena detaljima brodske kabine. Dvokrevetna soba smještena je u suterenu-potkrovlju.

Obiteljsko gospodarstvo Cili

Potpuno opremljeni apartman sa centralnim grijanjem, dvije spavaće sobe, velika dnevna soba sa klimom, TV, stereo radio, CD, moderna kuhinja sa mini barom. Nalazi se u odvojenoj građevini od domaćinstva. Mogućnost korištenja 3+2 ležaja, prilaz sa državne ceste, parkiralište, garaža, blizina šume i lovišta. Posebno ograđen prostor za kućne ljubimce.

 • Adresa: Radićeva 141, Sv. Ivan Žabno
 • Kontakt: Danica Cili
 • Tel: 091 220 3235
 • Web: www.rekreacija-cili.com.hr
 • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Apartman Florek & Florica

Moderno uređen apartman na dvije etaže nalazi se u centru Križevaca. Sadrži moderno opremljenu kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu. Gosti mogu sami pripremati jelo ili naručiti hranu iz restorana Calypso. 

 • Adresa: Ulica bana Jelačića 5, 48260 Križevci
 • Kontakt: Suzana Florenino
 • Tel: 091 537 8882
 • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript
 • Facebook: https://www.facebook.com/Apartman-Florek-Florica-946763758787806/?fref=ts

Centar Mariapoli (Djelo Marijino-pokret fokolara)

Centar Mariapoli smješten je u prekrasnom krajoliku pa nudi zanimljive i sugestivne rute za šetnje, igralište za nogomet i odbojku. Raspolaže sa dvoranama i ima mogućnost prijevoda na više jezika. Raspolaže sa dvokrevetnim i višekrevetnim sobama sa ukupno 82 kreveta. 

 • Adresa: Franje Račko 32, 48260 Križevci
 • Kontakt: Silvije
 • Tel: 098 375 799
 • E-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  
Više u ovoj kategoriji: « Planinarski dom

Smještaj

Pred Sljed
Apartmani/Prenoćišta

Apartmani/Prenoćišta

SOBE „KAPETANOVA KUĆA“ Sobe smještene u Gornjem gradu uz aleju kestenova i gornjogradskih platana. Nudi dvije spavaonice od kojih je jedna, jednokrevetna, opremljena kao kapetanova sob...

Hoteli, moteli, hosteli

Hotel „Kalnik“ ** Smješten u samom centru grada. Hotel sa dvije zvjezdice nudi smještaj u 4 dvokrevetne sobe, 2 jednokrevetne i 1 trokrevetnoj sobi.  Adresa: Trg sv.Florijana 1...

Planinarski dom

Planinarski dom

PLANINARSKI DOM KALNIK Planinarski dom Kalnik smješten je na planini Kalnik (480 metara nadmorske visine). Okružen je netaknutom prirodom te prekrasnim zidinama starog grada Kalnik. Od...

Seoski turizam i obiteljska domaćinstva

Seoski turizam i obiteljs…

Seoski turizam Rakić Imanje se nalazi u malenom selu Čabraji, uređeno u tradicionalnom stilu starinskih seljačkih domaćinstava. Nudi razgledavanje okolice, vožnju biciklima, jahanje na...

O nama

Turistička zajednica grada Križevaca, pravna je osoba čije su članice pravne i fizičke osobe u djelatnostima ugostiteljstva i turizma i s njima neposredno povezanim djelatnostima. Zajednicom upravljaju njezini članovi.

Zadaća Turističke zajednice je unapređivanje općih uvjeta boravka turista, promocija turističkog proizvoda i razvijanje svijesti o važnosti gospodarskim, društvenim i drugim učincima turizma i zaštite okoliša.

Kultura

U mnoštvu spomenika kulture, Križevci se ponose na vizuru svojih osam crkvenih tornjeva raspoređenih na prilazima gradu, tvoreći oko grada križ. U gradu i okolici nalaze se mnogobrojne znamenite građevine nastale u različitim vremenskim periodima u kojima se danas nalaze javne i kulturne ustanove. Križevci i okolica atraktivno su područje zanimljivih prirodnih, povijesnih i kulturnih resursa, parkova, jezera, tradicionalnih klijeti i vinograda.

Kontakt

Turistička zajednica grada Križevaca

 

 

Kontaktirajte nas putem web obrasca

Dobrodošli u Križevce

Križevci su jedan od najstarijih srednjovjekovnih gradova sjeverne Hrvatske. U pisanim dokumentima grad se prvi put spominje u ispravama kralja Bele III iz 1193. godine pod imenom Cris (Križ). Grad je u početku bio podijeljen na dva dijela: Gornji i Donji Križevac (Gornji i Donji grad). Prilikom osnutka Gornjega grada kao novog naselja, ban Stjepan dodjeljuje mu povlastice slobodne i kraljevske varoši. Bilo je to to 24. travnja 1252. godine i taj dan slavi se danas kao Dan grada.